SOMMARENS BÄSTA LÄGER!

INDIVIDUELL
UTVECKLING

TRÄNING &
GEMENSKAP

Citat från deltagare och föräldrar

 

 

Elsa, 12 år

”Jag tyckte träningen var det bästa med lägret eftersom man lärde sig så mycket!”

 

Alfred, 15 år

”Tränarna var kanon, guld värda! Träningen var jobbig men bra.”

 

Camilla, 16 år

”Tränarna tog ut oss en och en och gav tips, jag fick också med mig en tränarrapport hem så att jag vet vad jag ska träna på.”

 

Linnea, 16 år med föräldrar

”Att få hjälp med vad jag ska förbättra i min simning var bra och ledarna. God och mycket mat. Fick många nya vänner som jag kan träffa ute på tävling. Som föräldrar såg vi genast ett förbättrat självförtroende och att vår dotter fick en nytändning i sin simning.”

 

Mamma till Angelica 15 år

”Min dotter har lärt sig mycket om sin sport och även om kost och hälsa. Nya vänner har också kommit till vilket är extra roligt när vi är ute och tävlar. Vi valde ert läger som ett alternativ då övriga i klubben åkte på utlandsläger, vilket inte hade fungerat eftersom vår dotter är allergisk mot mjölkprotein. Vi är mycket nöjda med att vårt barn fått så bra mat på lägret. Ge kocken extra många rosor!”

 

Föräldrar till Johan 14 år

”Vår son kom hem från lägret med helt andra erfarenheter än innan, han hade lärt sig en helt annan bakgrund till simningen. Nu vet han varför han ska träna på vissa saker och varför maten är så otroligt viktig.”

 

TopBannerStudio_1110x400