SOMMARENS BÄSTA LÄGER!

INDIVIDUELL
UTVECKLING

TRÄNING &
GEMENSKAP

HISTORIK

 

2018

Cheerleading Camp blev årets stora nyhet med massor av deltagare. Andreas Harnesk var ny innebandyprofil och mycket omtyckt av deltagarna. Gymnastics Camp flyttades till Höganäs. Vi hade nytt boende i Helsingborg på Gustavslundsskolan och tränade på de fina anläggningarna intill. Fler roliga saker att göra mellan träningarna fanns bland annat i form av mål med siktvägg, minipingis och andra spel och lekar. Träningskit med shorts + t-shirt eller top + korta tights ingick till alla deltagare och skapade en fin samhörighet.

2017

Anna Jacobsson var ny innebandyprofil och besökte alla innebandyläger där hon lärde ut av sin kunskap. Årets nyhet var en 100 m lång uppblåsbar hinderbana som fanns på alla läger. En annan nyhet var att alla deltagare fick skriva ner tre saker som de vill utveckla eller lära sig nytt. Tränarna anpassade upplägget utefter önskemålen vilket bidrog ytterligare till den individuella utvecklingen.

2016

Fler deltagare än någonsin deltog på sommarens läger. ISA var ny dansprofil och besökte alla dansläger där hon lärde ut olika koreografier och minglade med deltagarna. Gymnastics Camp var årets nyhet och arrangerades på Gymnastikens Hus i Helsingborg. Sandared blev en ”ny-gammal” lägerort som vi kom tillbaka till efter två års uppehåll. Tema Klasskort fotograferade på samtliga läger.

2015

Vi slog åter igen nytt deltagarrekord. Ace Wilder fanns med som profil under året och även som gästtränare på samtliga Dance Camps. Besöket från Ace uppskattades mycket av såväl dansarna som de andra idrottarna. Vi startade upp läger på en helt ny lägerort, Märsta. Vi kommer även 2016 att arrangera läger där. En annan nyhet 2015 var målvaktsläger på Wislander Camp i Helsingborg och Märsta.

2014

Rekordmånga deltog på Sweden Sport Academys läger sommaren 2014. Vi startade upp läger på en helt ny lägerort, Kinna. Detta blev en succé och vi kommer även 2015 arrangera läger där. Nytt för 2014 var att vi körde Swim Camp på två orter, Järfälla och Kinna. En annan nyhet 2014 var målvaktsläger på Ravelli Camp i Helsingborg. Det blev en succé och 2015 kommer vi därför satsa på fler målvaktsläger, både på Ravelli Camp och Wislander Camp.

2013

Sommaren 2013 bestod av flera nyheter, bland annat en helt ny lägerort: Järfälla. Lägren i Järfälla blev mycket lyckade och vi kommer även i fortsättningen att satsa på Järfälla. Magnus Wislander Camp blev en nyhet i Helsingborg och platserna fylldes direkt. Åter igen tog platserna till Swim Camp slut rekordtidigt och vi beslutade därför att utöka antalet Swim camps till 2014.

2012

Dans i Bålsta blev årets nyhet med fler dansare än någonsin på ett och samma läger. Sandared blev fullt rekordtidigt med flera deltagare på kölistor. Även Bålsta läger 1 var fulltecknat. Vi hade fler anmälningar än någon gång tidigare till de olika handbollslägren, kan det möjligen vara Magnus medverkan i ”Mästarnas mästare” som orsakade denna anmälningsstorm?! I övrigt fortsatte vi med samma idrotter och lägerorter och vi ser åter igen flera deltagare som återkommer för såväl andra, tredje och till och med fjärde gången!

2011

Vi känner att vi har hittat ett bra koncept och fortsatte med samma lägerorter och idrotter som sommaren 2010 och åter igen steg deltagarantalet.

2010

Även denna sommar ökade deltagarantalet till rekordhög nivå. Fler deltagare än någonsin kom tillbaka för andra, men även tredje och fjärde, gången. Vi fick till och med stänga anmälningsmöjligheten till Bålsta läger 1 då intresset var så stort!

2009

Sommaren 2009 blev vår mest framgångsrika någonsin med rekordstort deltagarantal. Vi startade nyheten Super Girl Camp i Sandared, ett läger för bara tjejer inom fotboll och dans som var mycket lyckat. Vi genomförde också Golf Camp i Falköping för första gången. Åter igen har vi många återkommande deltagare.

2008

Sommaren 2008 tillkom Falköping som lägerort. Övriga orter var traditionsenligt: Bålsta, Oxelösund, Sandared och Helsingborg. Det totala antalet lägerdeltagare ökade återigen. En stor del av detta beror på att väldigt många deltagare trivs väldigt bra och väljer att komma tillbaka flera år i rad. Siktet är nu inställt på 2009 och att genomföra sjätte årets upplaga av Sweden Sport Academy´s läger.

2007

Under sommaren 2007 hade vi i 8 idrotter: Tennis, simning, dans friidrott, handboll, fotboll, basket och innebandy. Lägerorterna var: Sandared, Helsingborg, Oxelösund och Bålsta. De nya idrotterna för året: Basket, Friidrott och Handboll var uppskattade och kommer att finnas med även i fortsättningen.

2006

Tredje året startades ingen ny idrott upp i verksamheten och inte heller läger på någon ny ort. Deltagarantalet steg dock kraftigt trots detta.

2005

Andra året expanderade lägerverksamheten genom att starta upp läger på ytterligare en ort och även lägerverksamhet inom två nya idrotter. Den nya orten blev Helsingborg och de två nya idrotterna fotboll och innebandy. Deltagarantalet steg kraftigt från premiäråret till detta andra år.

2004

Premiärsommaren innehöll läger inom tre olika idrotter: Simning, tennis och dans. Alla läger hölls på en och samma ort. Sandared, som ligger ca en mil väster om Borås.