SOMMARENS BÄSTA LÄGER!

INDIVIDUELL
UTVECKLING

TRÄNING &
GEMENSKAP

Träna och häng med våra profiler i sommar!

 

Våra profiler Magnus Wislander, Andreas Ravelli, ISA och Andreas Harnesk kommer att besöka samt gästträna på flera av våra läger i sommar. De kommer att ge professionella tips, coacha och hänga med lägerdeltagarna under sina besök.

 

magnus_wislander_230x230

Magnus Wislander

Gästtränare

Magnus Wislander kommer finnas med som gästtränare på utvalda Wislander Camp. Han är en av våra bästa idrottsmän genom tiderna.

Här är några av Magnus många imponerande meriter: 384 landskamper, 6 VM-medaljer, 4 EM-guld och 3 OS-silver. Magnus är utsedd till århundradets bästa spelare -00 samt världens bästa spelare -90.

Läs mer om tränarna på Wislander Camp

andreas_ravelli_230x230

Andreas Ravelli

Gästtränare

Fotbollsprofilen, tvillingbrodern och den defensiva mittfältaren/mittbacken Andreas Ravelli besöker och gästtränar våra fotbollsläger i sommar. Andreas har spelat 41 landskamper, 280 Allsvenska matcher (Östers IF, IFK Göteborg) och vunnit 2 SM-guld. Andreas har även jobbat som allsvensk fotbollstränare.

Läs mer om tränarna på Ravelli Camp

 

ISA

Gästtränare

ISA, artist och dansare, kommer att finnas med som gästtränare på alla Dance Camps. ISA kommer att träna och dansa tillsammans med deltagarna.  Som dansare har hon vunnit Junior-SM-Guld i street dance och även tävlat i street- och discodans på både EM och VM. ISA är kanske mest känd för sin finalplats i Melodifestivalen 2015 med låten Don’t Stop. Hon har även varit med i Allsång på Skansen och Sommarkrysset.

Läs mer om tränarna på Dance Camp

Andreas Harnesk

Gästtränare

Andreas Harnesk, innebandytränare i SSL, kommer att finnas med som gästtränare på utvalda Floorball Camps. Andreas är innebandyinstruktör på elitnivå med landslagsuppdrag i bagaget och för närvarande är han tränare i Linköping IBK. Han har vunnit SM-guld med IKSU 2017 och är utsedd till årets tränare två år i rad, 2016 och 2017.

Läs mer om tränarna på Floorball Camp