Anmälan / Avbokning

[LayerSliderWP] Slider not found

Kan jag anmäla mitt barn trots att terminen börjat?

Det går att anmäla även om terminen dragit igång. Priset reduceras allt eftersom terminen fortlöper. Anmäler du ditt barn efter sista avbokningsdag har passerats har du möjlighet att prova ett tillfälle inom 7 dagar sedan är anmälan bindande för resten av terminen.

 

 

Jag vill endast lämna en intresseanmälan, hur gör jag?

Det går inte att göra endast en intresseanmälan. En anmälan är bindande fram till att en avbokning sker. Önskar du inte behålla din plats måste du avboka den enligt våra avbokningsregler.

 

Hur anmäler jag mitt barn till Football Academy?

Om du önskar anmäla ditt barn till Football Academy gör du det här på hemsidan: www.swedensportacademy.com/footballacademy. Under Områden hittar du vilka städer/områden Football Academy finns i. Klicka dig vidare till din stad/område och klicka på ”Anmäl nu!”, till höger i bild. Välj stad/område och termin. Fyll sedan i dina personuppgifter. En giltig e-postadress måste finnas då Football Academy främst kommunicerar genom e-post. Observera att det är endast EN deltagare per anmälan.

Skriver du något annat i fältet för ”Allergier, mediciner, sjukdomar” i anmälningsformuläret kommer detta inte att behandlas. Önskar du meddela Sweden Sport Academy och Football Academy något utöver det som efterfrågas i anmälningsformuläret måste du kontakta kundservice på info@swedensportacademy.com i det specifika ärendet.

När anmälan sedan är gjord skickas ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen. Mailet innehåller bland annat dina inloggningsuppgifter, dem använder du om du önskar välja/byta tid eller avboka din plats. Dyker det inte upp något bekräftelsemail på din anmälan hör du av dig till oss antingen via telefon på: 010-330 30 35 eller via e-post till info@swedensportacademy.com

 

Hur väljer jag dag/tid/plats?

Anmäler du ditt barn till Football Academy innan plats uppdaterats på hemsidan kommer du att få ett mail när ditt barn tilldelats en grupp. Sweden Sport Academy delar in barnen efter ålder och när anmälan är gjord. Du själv ansvarar för att kolla och hålla dig uppdaterad via e-post när ditt barn tilldelats en plats.

 

Jag har valt en plats med önskar byta grupp, kan jag göra det?

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta deltagaren till får du vänta till plats finns. Du kan själv byta till en grupp med lediga platser genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på: www.swedensportacademy.com/footballacademy/login

 

Som anmäld till Football Academy får du alltid en plats till nästa termin:

Som anmäld till Football Academy får du alltid en plats till nästa termin. Anmälan sker automatiskt. Vill du inte ha din plats till nästa termin kan du lätt avboka din plats. Du får info via mail när du fått plats till nästkommande termin.

 

Får jag anmäla mitt barn med funktionshinder?

Självklart är barn med funktionshinder välkomna att delta i Football Academy. I dessa fall ser vi gärna att ledsagare/assistens eller annan vuxen finns med barnet under aktiviteten så att våra ledare kan koncentrera sig på gruppen som helhet.

 

Jag skulle vilja flytta min anmälan på Football Academy till en annan stad/område, hur gör jag?

Önskar du flytta din anmälan till en annan stad på grund av flytt eller annat skäl kontaktar du Football Academy kundservice på e-post: info@swedensportacademy.com eller via telefon på: 010-330 30 35 så hjälper vi dig med bytet om plats finns.

 

Hur avbokar jag plats på Football Academy?

Avbokning sker via vår hemsida: www.swedensportacademy.com/footballacademy/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på ”Glömt lösenord” på www.swedensportacademy.com/footballacademy/login och uppger din e-postadress.

Dina personliga inloggningsuppgifter kan exempelvis se ut på detta sätt:
Användarnamnwww.footballacademybyssa.com-8xdh
Lösenord: d6ywq97c

Hela e-postadressen plus de sista tecknen är ditt användarnamn. Kopiera hela användarnamnet och klistra in det på raden för användarnamn på www.swedensportacademy.com/footballacademy/login samma sak med lösenordet. Klicka sedan på ”Avbokning i menyn” och följ instruktionerna för avbokning. Det är också i denna avbokningsprocess du lämnar dina kontouppgifter om en återbetalning är aktuell.

 

Sista datum för kostnadsfri avbokning är den 30 januari 2017 23:59. Sista datum för avbokning är den 26 februari 2017 23:59, då återbetalas allt utom 195 kr.

 

Avbokningar kan INTE göras till våra ledare. Meddelar du en ledare inom Star Dance att ni inte önskar fortsätta är det inte en giltig avbokning. Avbokningar måste göras via personliga inloggningsuppgifter enligt ovan eller via e-post till info@swedensportacademy.com.

 

 

Vilka avbokningsregler gäller om vi får en plats efter att ha stått på reservplats?

Om du anmält ditt barn till reservplats gäller följande: Om ditt barn tilldelats fast plats från reservplats och barnet kan delta under terminens första tillfällen mellan den 30 januari 2017 fram till den 26 februari 2017 gäller samma för avbokning som ovan.
Om kund tilldelats fast plats från reservplats efter den 26 februari 2017 ges barnet möjlighet att prova på Football Academy vid ett (1) tillfälle. Detta tillfälle skall utnyttjas inom sju (7) dagar från det att Kunden meddelats av Sweden Sport Academy att en fast plats tilldelats. För det fall där barnet inte önskar fortsätta inom verksamheten måste avbokning enligt ovanstående avbokningsregler ske innan ovannämnda sjudagarsperiod löpt ut. Om ingen avbokning sker är barnet anmält till resterande aktivitetstillfällen under resten av terminen oavsett om det kostnadsfria första tillfället utnyttjats eller ej.