Träning / Gruppindelning

[LayerSliderWP] Slider not found

Hur tar ni hänsyn till ålder och nivå på träningen?

Vårt upplägg har fokus på teknik och individuell utveckling och gör det därför möjligt att ha träning för olika åldrar samtidigt. I vissa moment är man mer beroende av att alla är på samma nivå och i de fallen delar vi in oss i grupper.

När uppdateras det vilken dag, tid och plats det kommer vara?

Så fort vi fått plantider bekräftade från lokalbokningen uppdaterar vi hemsidan. Det är många föreningar och organisationer som vill ha tider och ibland kan det tyvärr dröja innan vi får våra tider bekräftade. Du kan anmäla ditt barn till en termin tillsammans med Football Academy utan att veta dag, tid eller plats. När vi sedan får plantider bekräftade får du ett mail med information om vilken grupp ditt barn placerats i. Skulle inte tiden passa kan du, i mån av plats, byta grupp. Detta gör du genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått i ditt första bekräftelsemail från oss. Inloggningssidan hittar du här: www.swedensportacademy.com/footballacademy/login

 

Jag har valt en plats men önskar byta grupp, kan jag göra det?

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp deltagaren önskar får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta  till en grupp med lediga platser genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på: www.swedensportacademy.com/footballacademy/login

 

Var hittar jag gruppindelningen?

Gruppindelningen hittar du på vår hemsida: www.swedensportacademy.com/footballacademy/login. Där loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fick med din anmälningsbekräftelse via e-post eller med din originalfaktura. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på ”Glömt Lösenord” och uppger din e-postadress på www.swedensportacademy.com/footballacademy/login. När du har loggat in är gruppindelningen det första du ser.

 

Var hittar jag terminsplaneringen?

Terminsplaneringen hittar du under fliken ”Vårt koncept” i menyn.

 

Jag får inte några informationsmail från er, vad kan detta bero på?

Den e-postadress som du angivit i anmälan är den som vi per automatik skickar informationsmailen till. Har du ett spamfilter på din dator kan detta vara orsaken till att du inte fått några e-postmeddelanden, vänligen kontrollera din skräppost.  Finner du inga informationsmail i din skräppost, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn och fyll i resterande uppgifter. Ange gärna den e-post du önskar få våra mail till en extra gång. Har du en företagsmail kan detta också vara orsaken till att mailutskicken inte når dig. Många företag har spärrar för denna typ av utskick.

 

Vem är ansvarig för verksamheten?

Football Academy arrangeras av Sweden Sport Acaademy.
Vi har vårt kontor med personal i Växjö. Kontoret och vår kundservice når du lätt genom vårt kontaktformulär http://beta.swedensportacademy.com/footballacademy/kontakt/

Vill du veta vem som är ledare i din stad och informationen om denna finner du på din stads sida

 

Kvarglömda saker

Har ditt barn glömt kvar något på träningen? Skicka då ett meddelade till oss via vårt kontaktformulär, klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och det ni glömt kvar. Då hör vi med tränaren om denne fått med sig det du glömt.

 

Mitt barn är sjukt och kan inte deltaga på träningen den här veckan, behöver jag anmäla vår frånvaro?

Du behöver inte anmäla frånvaro för ditt barn hos Football Academy. Träningen fortlöper enligt konceptet oavsett hur många deltagare som kommer till träningen. Är det sjukdomstider i skola och många är sjuka är det ändå alltid aktivitet för de som är friska.

 

Mitt barn är sjukt och kommer inte kunna vara med resterande tillfällen av terminen. Kan vi få pengarna tillbaka?

Blir deltagaren sjuk eller skadad så att deltagaren inte kan medverka på resterande träningar under terminen måste vi motta ett giltigt läkarintyg som visar på att deltagaren inte är kapabel till att deltaga under resterande träningar under terminen. Du betalar för tillfällena fram till att vi erhåller ett läkarintyg oavsett om ditt barn närvarat eller inte.

OBS! Detta gäller inte sjukdom vid enskilda tillfällen under terminen, trots läkarintyg. Detta gäller endast om barnet inte är kapabelt till att fortsätta samtliga resterande träningar på grund av sjukdom eller skada.