[LayerSliderWP] Slider not found

Terminsbaserad fotbollsträning

Den nya terminen i Malmö och Örebro är 8 träningstillfällen med start vecka 16 och avslut vecka 23. Alla träningar hålls ute på natur- eller konstgräsplan och leds av välutbildade tränare – läs mer om tränaren i just ditt område!

Träningsupplägget är framtaget av Mikael Lundström, utbildad UEFA Elite Youth A och Anton Mattsson, utbildad UEFA B och har fokus på teknik och individuell utveckling. Du hittar mer info om våra ledare och tränarutbildare här.

Football Academy är för dig som vill utvecklas som fotbollsspelare.

 


Ålder

Träningen riktar sig till dig som är 8-11 och vill utvecklas individuellt efter dina förutsättningar.
Grupperna delas in efter ålder. På träningen delas gruppen vid behov in efter nivå för att alla ska kunna utvecklas på sin egen nivå.

Som målvakt deltar du på din position under avslutsövningar, i övriga övningar deltar du som utespelare. Som målvakt betalar du halva priset, begränsat antal platser.

 

I priset ingår

 

Terminsavgiften för Football Academy varierar i olika områden. Anledningen till det beror på olika lokalhyror och andra lokala förutsättningar. Du hittar terminsavgiften för just ditt område på områdets sida i det svarta fältet där du också hittar plats, dag och tid.

träningstillfällen med välutbildade fotbollstränare

jacob-petersson1

Individuell tränarrapport, med feedback hur du kan utvecklas ännu mer som fotbollsspelare

437126-1

Diplom efter avslutad termin

Träningsupplägg

På Football Academy erbjuds du fotbollsträning med fokus på teknik och din individuella utveckling. Hos oss utvecklas du som fotbollspelare med utgångspunkt från din egen nivå tillsammans med välutbildade tränare. 

Vårt träningsupplägg är framtaget av Mikael Lundström, utbildad UEFA Elite Youth A och Anton Mattsson utbildas 2017 genom UEFA A utöver sin befintliga UEFA B. Båda har gedigen erfarenhet av ungdomsfotboll. Vid varje pass fokuserar vi på ett moment som följer hela passet från uppvärmning till avslut.

I varje moment tränar vi på försvarsspel. Momenten återkommer två gånger per termin.

De moment vi lägger fokus på under vårterminen är:

Finta & dribbla

För att vinna fördelar åt sitt eget lag och kunna skapa målchanser.

Passning & mottagning

För att kunna bedriva ett bra passningsspel där många av spelarna i laget involveras.

Spelbarhet

För att skapa alternativ för bollhållaren och få till ett bättre passningsspel.

Avslut

För att bli bekväm i avgörande situationer i straffområdet.

fotbollstraning

Är du målvakt?

Kul! Som målvakt deltar du på din position i avslutningsövningar. I övriga övningar är du med som utespelare. Du betalar endast halva priset som målvakt men det är begränsat antal platser.