Om företaget

Vårt företag: SSA – Sweden Sport Academy AB

2003 startades Sweden Sport Academy av Gustav Einarsson i Växjö. Det hela började med att Gustav arrangerade läger under sommaren för barn och ungdomar inom olika idrotter. De första årens sporter var tennis, dans och simning och under den första lägersommaren var det ungefär 90 deltagare som medverkade. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottskurser runt om i hela landet. Kurserna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra regionala arbetsledare och regionansvariga.

 

Våra varumärken: Knatteskutt, Star Dance, Fotbollskul och Sweden Sport Academy

Detta är våra inriktningar och varumärken: Knatteskutt, Sveriges största idrottsskola för barn 2-7 år. Star Dance, Sweden Sport Academy´s dansskola för barn 7-12 år, Fotbollskul, fotbollsskola för barn 5-8 år och Sweden Sport Academy´s läger som allt började med från starten 2003.

 

Jubileumsbok: Knatteskutt och Sweden Sport Academy – 0 till 1000 anställda på 10 år.

I samband med att företaget firade tio år 2013/2014 släpptes en bok som företagets grundare Gustav Einarsson skrivit om de första tio åren. Boken släpptes i en mindre upplaga som sålde slut på Adlibris och Bokus och finns därför inte längre till försäljning där. Det går dock att beställa enstaka exemplar. Vid intresse kontakta vår kundservice: info@swedensportacademy.com.