Våra inriktningar

Sweden Sport Academy – Camps

Läger 10-16 år, olika idrotter

Grymma läger för dig mellan 10-16 år som vill fokusera på att utvecklas inom fotboll, handboll, innebandy, tennis, simning, gymnastik, cheerleading eller dans tillsammans med duktiga tränare som fokuserar på din individuella utveckling. Vi finns i Märsta (Stockholm), Sandared (Borås) och Helsingborg / Höganäs.
Läs mer om lägren här på sajten: http://beta.swedensportacademy.com

Knatteskutt

Sveriges största idrottsskola, 2-7 år

Idén med Knatteskutt, är att barnen på ett lekfullt sätt ska få prova på olika idrottsaktiviteter för att hitta något de tycker är kul. När barnen är redo att gå vidare till föreningslivet, har de från Knatteskutt fått prova olika saker som de har med sig i ryggsäcken hela livet.

Knatteskutts hemsida: http://www.knatteskutt.se

 

 

Star Dance

Sweden Sport Academy´s dansskola, 7-12 år

Star Dance är en dansskola för dig som vill dansa ännu mer och lära dig en massa nya, coola steg till härlig och modern musik. Efter en termin hos Star Dance har du fått lära dig nya roliga danssteg. Dans- och rörelseglädjen finns som en röd tråd genom hela danskonceptet vilket är viktigare än ”att dansa perfekt”.

Besök Star Dance hemsida: http://www.stardance.se

 

 

Fotbollskul

Terminsbaserad fotbollsträning inomhus, 5-8 år

En terminsaktivitet som erbjuder barn 5-8 år att på ett roligt och lekfullt sätt prova på olika fotbollsmoment så som passa, skjuta, dribbla, spela och leka.
Läs mer om Fotbollskul på sajten: www.fotbollskul.se